دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان فارس
گرامیداشت روز کتابدار
مرکز تحقیقات طب سنتی بهره‌مند از کتابخانه تخصصی طب سنتی و تاریخ پزشکی با 2400 عنوان کتاب تخصصی است که یکی از معدود کتابخانه تخصصی طب سنتی در کشور می‌باشد، که این مهم باهمت کتابدار محترم سرکار خانم طیبه سادات رضوی، فرشته نامدار و سرکار خانم نمازی در خصوص جمع‌آوری کتاب‌های منبع و کتاب‌های جایگزین انجام‌شده است. که از زحمات آنان تقدیر و تشکر می‌گردد.

مرکز تحقیقات طب سنتی بهره‌مند از  کتابخانه تخصصی طب سنتی و تاریخ پزشکی با 2400 عنوان کتاب تخصصی است که  یکی از  معدود کتابخانه تخصصی طب سنتی در کشور می‌باشد، که این مهم باهمت کتابدار محترم سرکار خانم طیبه سادات رضوی، فرشته نامدار و سرکار خانم نمازی  در خصوص جمع‌آوری کتاب‌های منبع و کتاب‌های جایگزین انجام‌شده است. که از زحمات آنان تقدیر و تشکر می‌گردد.

تاریخ:
1399/08/23
تعداد بازدید:
نویسنده:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت
کلیه حقوق این پایگاه متعلق به مرکز تحقیقات طب سنتی و تاریخ پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان فارس می باشد.