دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان فارس
پذیرش دانشجوی دکترای تخصصی پژوهش محور در رشته اپیدمیولوژی برای سال تحصیلی 1400- 1399 در مرکز تحقیقات طب سنتی و تاریخ پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز
پذیرش دانشجوی دکترای تخصصی پژوهش محور در رشته اپیدمیولوژی برای سال تحصیلی 1400- 1399 در  مرکز تحقیقات طب سنتی و تاریخ پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

به اطلاع می رساند، باستناد نامه شماره 3182680/98   مورخ  19 / 11/ 1398   مرکز تحقیقات  طب سنتی و تاریخ پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز  برای سال تحصیلی 1400-1399 ، دانشجوی PhD by Research  در رشته اپیدمیولوژی پذیرش می نماید. متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاع  از شرایط پذیرش دانشجو و شرکت در امتحان به سایت "مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور"به  http://www.sanjeshp.ir مراجعه نمایند.

توجه: مطالعه دقیق آخرین آئین نامه دوره دکتری پژوهشی جهت متقاضیان گرامی الزامی است.

1- برای دریافت دفترچه ثبت نام در آزمون اینجا را کلیک نمائید.   آخرین تغییرات را در وب سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی ملاحظه نمائید.

2- دروس امتحانی و ضرایب آنها در ازمون دکتری تخصصی اینجا کلیک نمائید.

3- برای دریافت اطلاعیه " حذف پیش شرط نمره زبان برای شرکت در آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی(PhD) اینجا کلیک نمائید.

تاریخ:
1398/12/01
تعداد بازدید:
نویسنده:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت
کلیه حقوق این پایگاه متعلق به مرکز تحقیقات طب سنتی و تاریخ پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان فارس می باشد.